Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RAPPORT FRÅN EN TV-FÅTÖLJ

Du söker arbeten du inte vill ha

för du vet att man måste söka

Och lyckligtvis så får du nej, inte ja

så att hjärnspökena slutar spöka

En vecka drar förbi rekordartat fort

Är du redo, min vän för nästa?

Så redovisa nu vad du har gjort

Detta är ju för ditt eget bästa

 

Rapport från en tv-fåtölj

Du har ingen aktieportfölj

Rapport från en tv-fåtölj

Var vänlig, sitt upp och skölj

 

Du köper saker, för det känns som en tröst

Äter ute en gång i veckan

Nu blir du gammal, du har nått livets höst

Ska du orka med den sista sträckan?

Du är som Ruts sjöng "in a rut" varje dag

Och här hjälper nog inga filmer

Men du kan lyssna på ett bra band ett tag

Ett förslag kan ju vara Wilmer

 

Rapport från en tv-fåtölj

Vill du inte läsa, så dölj

Rapport från en tv-fåtölj

Du har börjat, var snäll och fullfölj

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2021

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2021-03-17 17:40



Bookmark and Share


  Kristian Ekman
Tyckte den va bra!
Tack så mycket.
2021-03-19

  wiria77
tänkvärda rader
så är det för många
i livet
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP