Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvittervingars vindil

naturens bildspel rör sig
som grenskuggor
över solvärmd vägg

paradisäpplens pärlband
trängtar sin blomsterskrud

en intensivblå himmel
bländar mig

blundar blicken

och

färdas långt långt bort
i kvittervingars vindil




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-17 18:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Hör kvittervingars vindil!
Vackra rader
2021-03-18

  wiria77
dina rader
de ger hopp
inger lugn
2021-03-18

  BenGust VIP
Några talande verb i presens intensifierar naturupplevelsen; "rör sig som grenskuggor" och den ypperliga "trängtar sin blomsterskrud" samt "bländar, blundar, färdas".
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP