Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU ÄR GIFT MED EN HÖGKÄNSLIG MAN

Du är gift med en högkänslig man

och det måste vara besvärligt

Ändå älskar vi faktiskt varann

Ja, det kan jag säga helt ärligt

Du är gift med en högkänslig man

och det finns ingen väg tillbaka

Men heller inget som Gud inte kan

Han som gjort oss till make och maka

 

Så du blev gift med en HSP-karl

Ja, vem hade väl kunnat ana

att det skulle bli ditt bönesvar

här på livets vädjobana?

Men du är tålmodig och ger inte upp

för nu vet du hur det ligger till

Du blev gift med en HSP-mupp

Och vi är inte som Jack & Jill

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2021-03-17 18:49



Bookmark and Share


  wiria77
bra skrivet
om viktigt ämne
högkänslighet
lever många med

2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP