Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gårdagens skattebetalares röst, sjunger om tröst

Se mig

hör mig

Jag vill leva

utan att hela tiden tänka

 

Jag är trött

och lättstött

Vill inte varje dag umgås

med vita böner och tomatsås

 

Gråta över trasiga strumpor

och skor

Vill inte att folk glor

på mina tånaglar som gror

 

Vill att folk ser mig

som okej

Som en medmänniska

med ett liknande DNA

 

Visst jag ramla

jag blev sjuk och gammal

Men än är jag inte död

snälla ge mig lite bröd

 

Låt mig dö

i lite mindre nöd

Igår byggde jag upp nåt till dig

idag kan du ge tillbaka lite grann till mig

 

Sverigedemokrat eller ej

ni behöver inte mig

Men jag finns

om ni minns




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-17 19:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande!
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP