Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten på två år. Vi får se om det blir fler.


Mitt hus

Välkommen till mitt hus
det är inte städat'
det är inte ordnat
men det är öppet
välkommen in

Välkommen till mitt bord
det är magert
det är enkelt
inte hade jag tänkt på en gäst
men välkommen till mitt bord

Välkommen att vila
jag har ingenting speciellt att säga
vinden utanför är min röst
och du älskade
är den förste att komma hit




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-17 19:26



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Mänsklig och lågmäld, mysig på ett vardagligt sätt - en sympatisk dikt!
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP