Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns ingen utväg

Jag vill lämna allt,
men det finns ingen utväg.
Jag är fast i ett rum utan dörrar.
Väggarna kryper på
och pulsen ökar,
men jag är fast.
det finns ingen utväg
så jag sätter mig ned
och väntar på väggarna.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-03-17 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Day in, day out, day in, day out...
2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija