Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I svaghet urstark

Den är värd rosor
som i sin svaghet, urstark
öppnar minnets brunn

och vågar våga
måla minnen med munnen
för öron som tror




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-03-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP