Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är vårt sätt

Livet springer
vid sidan av
våra drömmar
lägger ett snitt
genom alltings
meningslöshet

Vi vänder våra blickar
åt ett annat håll
jag ser dig
ännu en gång
du ser mig
ännu en gång

Detta är vårt sätt
att överleva




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-18 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP