Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tysta männen

Han dyker upp i mitt liv ibland. Plötsligt står han där framför mig, och frågar hur det är. Som om vi känner varandra, vilket vi ju inte gör. "Det rullar på", eller någon liknande tom fras, brukar jag få ur mig. Då tittar han alltid intensivt på mig och utbrister sitt, "vi är de tysta männen, eller hur?" Sedan är han plötsligt borta igen, och jag undrar fortfarande vem han är.




Prosa av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-18 08:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kul text - jag tippar att han är från landet i öster, som enligt Bertolt Brecht bebos av ett folk som tiger på två språk ;)
2021-04-01

  Sommarnattsljus
Wow! Vad kul att få läsa en prosatext av dig. Jättebra!
2021-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP