Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med dig min kära

med dig min kära
min älskade
min sambo
vill jag leva
alla mina dagar

med dig
med mig
med våran
fina tjej
som ger så mycket glädje
som ger så mycket kärlek
som ger så mycket skratt
med oss vill jag
vandra
livet ut

vi tre
vi hittar på
äventyr
vareviga dag
även mitt i allt
grå
det vardagliga
vi kan en vardag
ha picknick
i vardagsrummet
bygga kojor under
vardagsrumsbordet

vi förgyller var dag
vi är nu
här
tillsammans
älskar er
mina två




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-18 10:17



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint dem som står en nära
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77