Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle ut och vandra en stund

skulle ut och vandra en stund
låta luften fylla mina lungor
och känna solen på mina ögon
höra en och annan fågel
kvittra ett tag

tog bussen ned till tåget
för luften blev alldeles kall
och snön föll ned över mina ögon
och bilarna lät sitt högsta ljud

men dagarna kommer och dagarna går
imorgon kan solen skina igen
och jag kan luta mig tillbaka
och lyssna på fåglarna




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 76 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-18 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt snyggt med kontrasterna i första och andra stycket, och sedan en gnutta hopp i sista stycket som avslut
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva