Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag i skev lutning




Lismande rytmer




i skensol bland smilbandsfång.




Dag i skev lutning.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-18 11:20



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Man blir nyfiken - var det en dålig dag med dåliga möten . . . ? Fint fångat !
2021-03-20

  Susen VIP
Smilbandsfång! Konstlat, fejk. Oärlighet
2021-03-18

    Lena Staaf VIP
Den sneda vårsolen?
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP