Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pandemin - världens olycka...


EN MARDRÖM!

Dödens motorväg färdas vi alla på,
smitta, sjukdom, lidande, vaccin?

Buden ändras från dag till dag,
dödens motorväg är likt en film
som börjat, men inte har något
slut. Nattens hemska kval, dålig
sömn och isolering. Ingen lust
att äta inte heller följa alla s.k.
nyheter.

Dödens motorväg har inget slut.
Bristen på världsligt ledarskap.
Herren har vänt sitt ansikte från
oss, sina arma lam.
Det finns inget slut, endast att
vänta på fler mutationer...
Världen blir sig aldrig lik mer!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 227 gånger
Publicerad 2021-03-18 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje