Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på min älskade lillebror


LILLEBROR

så underligt och konstigt det känns

tänk att en liten katt

kan lämna ett så stort tomrum efter sig

tycker mig känna

hur han går över golvet

i vardagsrummet

hoppar upp

sätter sig vid det lilla fönstret

och tittar ut som så ofta han gjorde

jag kan känna hur han hoppar

upp i soffan

lägger sig i mitt knä

i natt kommer jag nog 

att drömma

om min fina vän lillebror

som har varit hos mig

i nästan tre år

nu är han i sin himmel

utan plågor

nu har han det bra

min finaste vän

som jag aldrig kommer att glömma

när han kom till mig

tog han mitt hjärta

och i det kommer

han alltid att finnas

vi kanske möts en dag 

han i sin himmel

och jag i min

 

anits 18 mars 2021




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-03-18 13:11



Bookmark and Share


  aol
Saknar själv min katt, kram vännen så fint skrivet
2021-07-24

  Anya VIP
Men så tråkigt. Beklagar verkligen. Vet ju att han betytt så mycket för dig.
2021-03-23

  Eva Helene VIP
Åh så berörande att läsa för en kattälskare som jag. Vet att kissen betytt mycket för dig. Kram!
2021-03-20

  ULJO
Vördsamt vackert i all sin sorg
2021-03-19

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2021-03-18

  karenina VIP
ja, djur är så älskade vänner som lämnar stora tomrum när de inte längre finns kvar
2021-03-18

  Niliboy
Ja, en katt kan betyda mycket å säkert kommer ni att mötas igen!
2021-03-18

  morgonstjärna VIP

lika tragiskt varje gång, vad hände en olycka sjukdom?

2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP