Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ VITA SPRÖDA - tanka

Mitt i solskenet

faller kornsnödraperi

döljer dagens ljus

fortsätter himlafärd bort

solen ler nådigt igen

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-18 17:01



Bookmark and Share


  M.Eta
Många fina tanka i din poesi!
2021-03-19

  Anya VIP
Vilket härligt ord:
kornsnödraperi.
Mycket talande.
2021-03-19

  ULJO
Gillar "kornsnödraperi" Vilket härligt ord.
2021-03-19

  Niliboy
Solen har börjat värma nådigt igen å det är så härligt när man gläntar på balkongdörren!
2021-03-19

  Feliaxel VIP
Vackert
2021-03-18

    Lena Staaf VIP
Väldigt fint! Kornsnödraperi - wow!
2021-03-18

  Susen VIP
Så vackert. Kornsnödraperi. Gillas mycket
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP