Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levande abort

jag är inte tillräckligt fin för den här jorden
tycker dom

dom tycker
att jag är en dålig ansikte och att jag är osmart

det tycks
som om dom tillhör ursäkternas land o sådär




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-03-18 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Failed Abortion" (PF Commando)
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams