Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renskav - Tanka

 

Alla gårdens djur

bor numera inomhus

i kollektivet

till och med vår gamla ren

är ju trots allt en rumsren




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-29 08:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tama djur smakar beskt/bäst?
Rent ut sagt.Alltså!
;)
2021-03-29

    Lena Staaf VIP
Så ömsint och fint! Jag känner att jag gärna skulle vilja vara den där renen och bli så ompysslad.
2021-03-29

  Öknens Ros VIP
Ha ha hoppas att den är ren-lig också! ;)
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP