Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Högmod går före fall!


SKENHELIGHET

Hur kan vår statsminister beskylla oppositionen för faran av hot mot
demokratin. Han reste med
utrikesministern till Iran och skrev
handelsavtal med en diktatur som
förtrycker sitt folk och där kvinnor
som tar av sig sjalen får upp till 20
års fängelse. Regimen slog ner en demonstration
med att döda både kvinnor, män och
barn. Ni som åkte till Iran köpslog med
med en totalitär makt.
Det är farligt SL att kasta sten när man
sitter i glashus. Varför alla trakasserier
mot folkvalda i vårt land när landet behöver
debatter hur nedmontering av trygghet
ska återupprättas. Berätta istället om den plan ni har för Sveriges framtid...frihet, jämlikhet och broderskap!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-18 21:46



Bookmark and Share


  Koloristen
Löfven ter sig på flera vis som en Ayatholla.
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP