Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

angela tremble

sval hetta

vitglödgad lava

frustrerad gudomlighet

som en new-york-taxi,
plöjande likt en missil
genom rödljusen

blonderad som atombombssken
och kontrollerat raseri

en raspig smekning
rakt i solar plexus

virvelvind och underström

en perfekt explosion




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-03-18 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP