Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har sin tid...bagatell

 

 

Inte ens väckar-

klockan kan få honom att

kliva ur drömmen

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-19 00:20



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Måste ha varit en angenäm dröm
2021-04-11

  lodjuret/seglare VIP
Numera har väckarklockan och 'fröken ur', bytts ut mot en telefon. Tänka sig att blotta läsningen av en text kan få en sovande att vilja vara vaken...
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP