Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvorna


Duvornas
gutturala läten

I frigjord fantasi

Kuttrande
genom skogen

I runda slängar

Likt ett kollrigt
kurbitsmåleri




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-19 05:38



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Snyggt komponerat. Melodi, rytm, form.
2021-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, en riktig höjdare!
2021-03-19

    Lena Staaf VIP
Verkligen rolig bild!
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP