Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett äpple faller ner

Och när äpplet faller ner
Kan det smaka otroligt gott
Fresta dina smaklökar
Och bli till så mycket

Fast när ett äpple faller ner
Kan det också bli dåligt
Locka till sig massa djur
Och ruttna i gräset

När jag faller ner
Kan jag resa mig igen
Eller ligga där och ruttna
Till ingenting alls




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-19 12:16



Bookmark and Share


  karenina VIP
Bra beskriven dubbelhet, och valet och möjligheten som vi har
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva