Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett släpans slit



Myror fyra kring

stacken gå

av med bälten

hängslen på



Strävsamt släpans slit

strån upp dit

längtar kväll på

siesta-fäll




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-19 16:32



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Man känner verkligen med de stackarna som sliter . . . Lite sagostämning . ..
2021-03-20

    Lena Staaf VIP
Så himla mysigt skrivet där man inte riktigt vet om det är myror eller människor det handlar om. Svettigt och slitigt likväl.
2021-03-19

  Elinor Sörensson VIP
Välförtjänad kväll på siesta-fäll
efter släpans slit med strån till
stacken.
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP