Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta chansen

Grip den var du än är

Ge dig tid att förstå

Alla tänker inte i samma spår

Våga ta tag i livet

Snurra det runt dig

Ta chansen bara vara den du är

Tänk detta går bra

Singla slant i om dagen

Låt ditt hjärta

finna ut vad som är bäst

Här och nu

skratta eller inte 

känner tungt

rulla då upp rullgardinen

Släpp in ljuset

gör din dag bättre

Ta inte låt chansen gå förbi

Idag är det din dag.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-19 17:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En ny dag, nya möjligheter!
Bra skrivet.
2021-03-19

  alicja lappalainen VIP
CARPE DIEM!
2021-03-19

  Sparvögat VIP
Dina ord andas hopp...
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP