Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller djupt

Går i åkern fram

Stövlarna klistrar sig fast

Det blir djupa spår

Spår av ilska maktlöshet

Splittingen blev för stor

Alla går åt ett håll

En rasar på inga känslor att bryr sig om någon alls

Akta dig från att blandas med jorden

som gräver djupare hål

Till ingen nytta

trampar djupare och djupare ned i marken

Till att bryta sig helt loss 

Fri att ta beslutningar om sitt liv

Går starkt genom åkern

Gladare på länge.......

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2021-03-19 17:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vackra ord om frigörelsen
2021-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP