Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallgångsled

Vi talar med spöken och utdömda toner
viskningar ur väggarnas sprickor
och regnet som faller metodiskt
över morgonens skelett och vissna paraplyer
och skjulens tak som sviktar dovt i blåsten
och orden av glas
som rullar längs banvallens stenskravel
från barnens rop i höghusslänten
och ljuset; ravinbrant, ljudlöst




Fri vers av Grävling
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-19 20:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastiskt fint, bokmärkes
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling