Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Vårens vackra ögonblick

Kylig morgon

sjöns frostade yta

Fördold verklighet


Solens upptiningsprocess

förtäljer himmelens dröm

mot en klar vattenspegel




Fri vers av Maiah VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP