Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om kärlek och längtan


Längtan

Jag står och steker pannkakor
Sätter på en skiva
Med riktig smörmusik
Så härligt

Börjar dansa för mig själv
Låtsas dansa tryckare
För mig själv
Längtan efter närhet

Blir så stark just ikväll
Tänk att få känna närhet igen
Någon att få tycka om igen
Det vore så underbart

Ååååh vad jag längtar
Efter att få känna så igen
Att beröras av livet
Känslor att få känna igen

Nu är tid att leva
Mitt i Coronans tid
Men känslor har all rätt
Att få luftas och få syre

Ååååh vad jag längtar!





Fri vers av bluesatin
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-03-19 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin