Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att varva sig själv


Ett verk av fasta maskor lägger sig tillrätta
medan halvstolpar breder ut sig.
Några lägger sig tillsammans och förändrar
hela resultatet. Luftmaskorna kan verka som
nåt tomt och innehållslöst men de binder ihop
hela skapelsen. Tillsammans är ett sätt att växa.


 


 


 


 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 06:34



Bookmark and Share


    Steff...
Fin
2021-03-24

  Nanna X
Oj vad jag fick lust att virka, det var länge sedan - och virkning kan verkligen vara ett luftigt, skirt hantverk.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP