Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna upp mina ögon

Öppna upp mina ögon för det avslöjande ljuset, flickor
medan mina tårar ännu
är mottagliga för det omedelbara
och oförstörbara
Ni rör er ju obehindrat i mina skuggor
längs bården av mina strömmande sommargardiner

Men inte någon rör vid min hand
som om mina chanser alltid skulle vara obefintliga

Men ännu kan ni styra mina sinnen med era tårar
Jag olycklige
som aldrig kan uppleva er närhet
för vad den egentligen är värd
I tiden
För kontentan av min verkliga kärlek till er dör
på vägen till era öron...




Fri vers av L B Andersson VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-03-20 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L B Andersson VIP