Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att få

att få vara
nära livet
tillsammans
utan tankar
på annat
är ren och skär glädje
är en gåva
till oss
som familj
att få se
förväntan i dina ögon
att få se glädjen
när det börjar gro
växa
det värmer hjärtat




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-20 10:11



Bookmark and Share


  livet...
så fint <3:)
2021-03-22

  ULJO
Så fint skrivet
2021-03-21

  Monika A Mirsch VIP
Mjukt formulerat, "att få... att få se glädjen .." Dikten din värmer även mitt hjärta!
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77