Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Ljuset-

Lyser upp det mörka, försöker nå ljuset

Men i skuggan är det svart

I skuggan har jag vandrat varje natt

Försöker se dit ingen vill se...

Som när änglar faller tungt i backen

Men jag har dig i mitt minne

Du lever nu din sista timme

I dödens väntrum, sista kapitlet

Ser slutet av tunneln men når inte fram

Känner ögonen falla

Allt blir svart, allt blir svart




Bunden vers (Rim) av FAttar dU
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-20 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU