Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 38


Oförenliga och bibehållna far vi åter fram
Respekt är inte feghet, kan var dygd
När motstånd möter motstånd
Sitter den vise lugn och still




Fri vers av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace