Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Intrasslat ljusnystan

Ser ett ljusnystan

som trasslat in sig i moln

Skogens fångstnät spänt




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 15:30



Bookmark and Share


  Susen VIP
En dikt som jag lägger till i mitt eget fångstnät. Bokmärkes!
2021-03-21

  BenGust VIP
Ett fint nystansskimmer över text och bild. Mystik över slutrad.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP