Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver inte blunda när vi faller

 

Vi behöver ingen

fallskärm

när vi störtdyker

vi behöver inte frukta

att det gör ont

när vi kraschlandar

vi behöver inte mäta

avståndet till marken

vi behöver bara titta in

i varandras ögon

och se att det är

närmare till himlen

Vi behöver inte blunda

när vi faller

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-20 15:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Living is easy with eyes closed..
Beatles
2021-03-22

    ej medlem längre
Texten har en böljande härlig rytm och det understryks inte minst av att blickar som möts blir den fasta punkten i tillvaron när man kastar sig ut för ett stup och faller. Fint, riktigt fint.
2021-03-20

  Owe Öst VIP
Man kan svimma av kärlek
2021-03-20

  Horace
Som i en klar dröm
Inget farligt kan hända
Om vi inte ser till att det
Blir farligt och slutar med
Döden eller än värre nytt liv

Bokmärke
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria