Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vingar dig bär

Ett stup kan vara hissnande
Och fallet en oändlighet
Minutrarna blir år
Av plågsam ångest

En krasch kan slå dig i tusen bitar
Och du kanske aldrig reser dig igen
Orosmolnen kan ta över
Och stormen kan rasa

Men du kan också le
Och få leenden tillbaka
Känna hoppet gro
Och flyga från stupet

Och när vingar dig bär
Är stupet rätt underbart




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva