Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöhav förblindar


Soltrånad i sinn.

Här vid gråskimrans fjäll kan

snöhav förblinda.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-20 17:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bildskapande. Gillas mycket.
2021-03-21

    Lena Staaf VIP
Ett speciellt tillstånd, smärtsamt, vackert
2021-03-21

  Elinor Sörensson VIP
Längtansljuset öppnar vårt
sinn. Vid foten av vinterfjäll
och invid snöhavets strand.

Så fint skaldat.
2021-03-20

  Larz Gustafsson VIP
"I'm snow blind. I can't see a thing." (Ace Frehley)
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP