Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska man skratta eller gråta?


Protester om Covid-19: “Det finns inte! Ingen hittade honom."




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-20 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP