Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jämning


Vårdag


Jag känner ingen hämning

att påminna om att vintern
nu gjort sin lämning

över till våren
för att skapa jämning

Ljuset gör allt för att skapa stämning
när vi mot vårfloden
bygger fördämning

Här finns ingen beklämning:
Välkommen
vår dag-jämning!




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 18:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En dikt som är fint ihophållen, där temat återkommer i olika former. Rimmen gillas.
2021-03-26

  Nils-Robert
Fint rimmat
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP