Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Utsikt

Barnet ser
på ett solkysst vatten
fyllt av glittrande ögongodis

En skrattmås kretsar
runt smulor av tigerkaka
utspridda på ett klippblock

Den svarta sanden
blir bakgrund
till naturens konstverk
av träbitar och stenar

Barnets undran
är man en våghals
när man nästan står i vattnet
får ett jakande svar

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-20 18:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Måleriskt ordat. Man riktigt hör skrattmåsarna i diket.
2021-03-21

  Annie b'larsson VIP
Ja, visst är man det. Den kittlande nyfikenheten som gör att människan växer.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP