Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hilversum

tonerna från en flygel

som lyfter mot himlen

likt ett begravningsfölje

dyra svarta bilar på rad

efter en likbil

och en kista

smyckad med sorg

en raspig kvinnoröst

hon öppnar sitt inre

formulerar en fråga utan svar

en korp gömmer sig på himlen

som molnen och regnet

en radiosignal från hilversum




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-03-20 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP