Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Själv du hatar

Det Själv du hatar
är inte det Själv du är
någon gjorde dig

vem satte på dig
ett själens kyskhetsbälte
en annans klädnad?

Räds inte stormen
sök dig till en öppen plats
och blås fram Dig Själv

naken men vid liv
ärlig som en människa
såsom pånyttfödd




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-03-20 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP