Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuttankar

Minuterna de som är dagens byggstenar

De kan uppfattas som sega 

Som om de bara susar förbi utan uppehåll 

Eller evighetslånga när vi väntar på något

 

Hur de uppfattas beror helt på hur vi

Har förmågan att uppleva dem

Så en minut av vårat liv 

Är blått en given längd

Men som ändå är så otroligt olika




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 06:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant text om hur vi uppfattar tiden i olika sammanhang!
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP