Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens längtan

Ser träden vinka mot fåglarna

Sträcka upp sina grenar mot skyn

Som för att ropa kom

Kom och bygg era bon i oss

Vi lovar att ge er trygghet 

Så med längtande vinkningar 

Och ett stilla sus fyllt av trängtan 

Styr träden sina grenar mot skyn

Och fåglarna som flyger där uppe 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-23 09:00



Bookmark and Share


  ULJO
Utan träd inget syre. Fint skaldat
2021-03-23

  alicja lappalainen VIP
"Ser träden vinka mot fåglarna" en vacker bild
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP