Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Medan du ännu sover stiger jag upp förälskad


Mångfalden i min vänstra sida: 39

Sjukdom och hämsko finns, är inte problem
Inte uppställda för att lösas i spel eller gåtor
Hinder är våra kusiner och bröder som stöttar
För mig blir du syster snäll, varje svårighet tröstar




Fri vers av Horace
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-23 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace