Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Bild/text : Notarius Publicus 2021


DISTANS-VÄKTAREN

Distans-väktare är en ny kategori av
väktare, som separerar flockmänni-
skor ifrån varandra,
till att hålla social avhållsamhet och
distans, så de inte smittar ner varan-
dra med sina egna virus.

Kärleksbaciller kan vara mycket för-
ödande för svaga hjärtan.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2021-03-20 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP