Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillnar

Vi färdas, vi är inte här
denna vindlande natt, dess andedräkts ånga
tyder skrifterna längs din rygg

och hur kan vi säga något om allt
om en förlorad tystnad
om hur trädtopparna brukade hålla natthimlen
utan att skygga

längs rälsen vältrar sig dimman
granarna står dolda i varandra

och ödlorna som sover under tjärpappssjoken
där de bäddat med gräs och fjolårsbarr
sjunker in i sina egna skuggor




Fri vers av Grävling
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-20 22:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbar dikt, den går rätt in i mig
2021-03-22

  Ulf Carlsson VIP
Allt finns kvar fast allting flyter. Under över alla under!
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling