Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag fånga dina ögon?

Ögonen är inga speglar
Även om jag det tro
Ditt glitter är inte värme
Utan riktigt hån

Lurad i känslor
Som fortfarande svalla
Vet jag ingenting
Förstår jag ingenting

Hur kan jag fånga dina ögon
Utan att ljuga för mig själv?
Utan att du ljuger för mig
Så att mina ögon ler igen

Och tror på speglar




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-20 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som sagt smärtsamt men speglar ljuger aldrig; snarare avslöjar;
2021-03-21

  karenina VIP
Ord som smärtar som en rak höger
2021-03-21

  Horace
Viktiga frågor känsligt ställda
Svaren finns här redan nu
Kanske smärtsamma
Angelägna, klara
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva