Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De är speciella, de utstrålar godhet.. deras vibration är som ett musik-instrument som behöver kärlek, resan framåt blir tuff och kan kännas ensam men belöningen som blir efteråt är underbar, släpp taget.


Aliens kvinnor, tas nu upp.

Vågar ni verkligen gå in i detta,
med tanke på vad ni nu ska få uppleva
måste jag ge er ett varningens tecken,
och han tog upp teckningen som så
väl legat gömd i ledarens garderob.

"Kom ut" han gestikulerade sitt vanliga
storslagna omfamning och gav en puss
till alla de kvinnor som välvilligt givit
sitt till den blomster mjölkning som
de vise männen så enkelt kunde få.

För i den här världen är det stora händelser
som uppenbarar sig för de som tillåter detta.

Mjölkas, eller "dia som du säger, hur funkar det?

Är du rädd?

Ja, okänd mark.

Ber de om "ge mig kraft" menas det att tillåta.

Det känns som något tar något från ditt huvud.

Haha, skräm henne inte!

Och du ska veta hur ont det gör att föda fram.

Är ni Aliens mödrar?

Ja, exakt, tror vi, för ingen säger något till oss..

Vi får liksom alltid förstå själva det som händer.

Ok. så ert självständiga liv där det mest privata..

Ja, det är punkten, förankringen här på jorden.

Och där håller han fast oss!

Men hur..? Är han så stark att , nej, jag fattar inte!?

Har ni sett på teckningen?
Ritat för längesedan i Zalaegerzeg,
gömd för alla tills nu, dagen är här!

Gud, låt det inte bli tramsigt!

Var inte rädd, han förstår er rädsla, så nytt det är.

Med all denna lydas träning, är vi bara..

Nej, tänk inte tanken vi är deras blomma.

Och dom är om jag får fråga.

Visst får du fråga, men inte högt.

Sen får vi leva i ensamhet och så kommer okänd
kraft och mjölkar oss i det osynliga men slappna
av under tiden och få inte panik, det är på riktigt.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 23:09



Bookmark and Share


  Koloristen
Kul/t.
2021-03-21

  Catherine Brandt VIP
Texten ska vara lite felskriven för att få fram rätt känsla. Ändrar jag försvinner den? Hoppas jag kan formulera det rätt.
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP