Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden från havet


Med samma lugn
som i havets brus

Sjunger vinden
från havet sin sång

Med fjädrande
böljande gång

Där svepande
vågor drar fram

Mellan trädets
krona och stam




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-21 08:27



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Texten känns ofullständig
2021-03-22

  Kungskobran VIP
Havets och trädens sång i vinden i underbar förening
2021-03-22

    Lena Staaf VIP
Här känner man vinden rakt igenom dikten.
2021-03-21

  alicja lappalainen VIP
"Såsom på havet så ock i luften"
2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP